Krkovička zapečená s klobásou

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřová krkovička
  • 200 g Klobása debrecínská
  • 150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 4 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 3 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 664 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 6 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 135 mg
  • Draslík 146.7 mg
  • Vláknina 2917.5 mg
  • Vitamín A 2917.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky krkovičky urovnáme do remosky vymazané sádlem. Maso osolíme, opepříme, okořeníme paprikou, kmínem a nakonec potřeme hořčicí.

  • 2

    Maso poklademe kolečky klobásy, na ně rozložíme na tenké plátky nakrájený česnek. Vše zasypeme oloupanou, na proužky nakrájenou cibulí. Cibuli mírně osolíme a okmínujeme.

  • 3

    Pokrm pečeme do změknutí masa, podle potřeby podléváme pivem.

Komentáře k receptu