Zeleninový hrnec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 16 g
- Sodík 736 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 22.2 mg
- Draslík 974.8 mg
- Vláknina 12551.8 mg
- Vitamín A 12551.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme na pánvi. Přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a osmahneme ji.
-
2
Oloupané brambory a mrkev nakrájíme na plátky.
-
3
Do sádlem vymazané remosky rozložíme vrstvu brambor a mrkve, osolíme, posypeme kořením a poklademe částí cibule. Vrstvy opakujeme.
-
4
Nakonec vše zalijeme vývarem a pokrm v remosce dusíme doměkka.