Ořechovo-jablkové řezy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 120 g Cukr krupice
  • 120 g Mouka polohrubá
  • 200 g Jablka
  • 40 g Ořechy vlašské
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 balení Cukr vanilka
  • 0.5 balení Kypřící prášek do pečiva
  • 1 polévková lžíce Tuk
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 277 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 33 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 84.9 mg
  • Draslík 112.6 mg
  • Vláknina 3672 mg
  • Vitamín A 3672 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse ušleháme vejce s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, nahrubo nastrouhaná jablka a namleté ořechy. Vše dobře zamícháme.

  • 2

    Připravené těsto vlijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky. Pečeme asi 30 minut.

Komentáře k receptu