Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 300 g Vepřové maso ve vlastní šťávě
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibule
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 3 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 148 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 133 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 163.6 mg
  • Draslík 103 mg
  • Vláknina 1239.3 mg
  • Vitamín A 1239.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso ze sklenice dáme do mísy, přidáme majonézu a lehce pomačkáme šťuchadlem na brambory.

  • 2

    Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.

  • 3

    Do rozmačkaného masa lehce vmícháme nakrájená vejce, cibuli, opepříme a podle potřeby můžeme i osolit.

Komentáře k receptu