Krůtí roládky v anglické slanině

Hodnocení 9x 1x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Krůtí prsa
  • 70 g Anglická slanina
  • 100 ml Voda pitná
  • 2 kávová lžička Hladká mouka pšeničná
  • 4 špetka Sůl
  • 4 špetka Pepř 4 barev
  • 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 425 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 835 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 105.1 mg
  • Draslík 456.2 mg
  • Vláknina 3348.6 mg
  • Vitamín A 3348.6 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté krůtí maso nakrájíme na menší plátky a rozklepeme.

  • 2

    Plátečky potřeme hořčicí, protlakem, osolíme a opepříme. Stočíme do roládky, zabalíme do plátků anglické slaniny a urovnáme do zapékací formy vymazané olejem.

  • 3

    Podlijeme 1 dcl vody, vložíme do předehřáté trouby a při 200°C pečeme 30 minut.

  • 4

    Šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody, provaříme a odstavíme.

Komentáře k receptu