Treska pečená v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 225 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 3 g
- Sodík 949 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 1191.4 mg
- Vláknina 4552.5 mg
- Vitamín A 4552.5 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 79.3 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety z tresky osolíme, opeříme, brokolici rozřežeme na malé růžičky, lístky rukoly trochu potrháme, šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na velký kus alobalu nalijeme olej, rozetřeme, přiložíme filety, zasypeme šalotkou, brokolicí, rukolou, zakapeme citronovou šťávou, alobal dobře uzavřeme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.