Křenový dip s bezlepkovou majonézou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Křen
  • 120 g Majonéza bezlepková
  • 120 g Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Cukr moučkový
  • 3 špetka Sůl
  • 3 špetka Pepř bílý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 824 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 82 g
  • Sodík 761 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 15.6 mg
  • Draslík 279.3 mg
  • Vláknina 1908.8 mg
  • Vitamín A 1908.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný a omytý křen nastrouháme do misky. V druhé míse si vymícháme bezlepkovou majonézu s bílým jogurtem, solí, cukrem a bílým pepřem. Poté přimícháme nastrouhaný křen. Dip podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu