Filety z tuňáka s olivovou pastou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 20 g Sardelová pasta
  • 80 g Sýr Parmezán
  • 600 g Tuňák obecný
  • 80 g Olivová pasta černá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 445 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 379 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 82.6 mg
  • Draslík 396.4 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Olivovou pastu smícháme s troškou sardelové pasty, potřeme filety z tuňáka ze strany, kde není kůže. Plech potřeme máslem, filety na něj rozložíme, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme zhruba 10 minut.

  • 2

    Minutu před koncem pečení filety posypeme strouhaným Parmezánem a necháme roztavit. Upečené filety upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře k receptu