Filety z tuňáka s olivovou pastou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 22 g
- Sodík 379 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 82.6 mg
- Draslík 396.4 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Olivovou pastu smícháme s troškou sardelové pasty, potřeme filety z tuňáka ze strany, kde není kůže. Plech potřeme máslem, filety na něj rozložíme, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme zhruba 10 minut.
-
2
Minutu před koncem pečení filety posypeme strouhaným Parmezánem a necháme roztavit. Upečené filety upravíme na talíře a podáváme.