Špízy z tofu s paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 230 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 12 g
- Sodík 483 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 526 mg
- Vláknina 8680 mg
- Vitamín A 8680 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 64.6 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sýr tofu nakrájíme na kostky, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na větší čtverečky. Sýr nasypeme do misky, zalijeme sojovou omáčkou a necháme 20 minut uležet. Do jiné misky nasypeme mouku, přidáme rozdrobené droždí, hořčičná semínka, promícháme a tofu v této směsi obalíme.
-
2
Na jehly střídavě napichujeme tofu s paprikami, vložíme do pánve na rozpálený olej a smažíme zvolna ze všech stran. Špízy upravíme na talířky a podáváme teplé.