Filety z tresky se zeleninou v listovém těstě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 362 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 18 g
- Sodík 1029 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 48.3 mg
- Draslík 629.8 mg
- Vláknina 8487.5 mg
- Vitamín A 8487.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazole scedíme, vložíme do misky, rajčata scedíme a trochu pokrájíme, bylinky posekáme, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno. K fazolím přidáme rajčata, česnek, bylinky, cibuli a promícháme. Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a olejem. Pekáček vyložíme plátem listového těsta, vložíme tresku, obložíme zeleninovou směsí, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny.
-
2
Pokrm naporcujeme, upravíme na talíře a teplý podáváme.