Tuňákové bagetky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Tuňák ve vlastní šťávě
  • 120 g Bageta
  • 10 g Kari koření
  • 40 g Kopr čerstvý
  • 8 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 200 ml Bešamel
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 280 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 1155 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 3.5 mg
  • Draslík 232.1 mg
  • Vláknina 3852.5 mg
  • Vitamín A 3852.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tuňáka z konzervy vyklopíme do misky, rozmělníme vidličkou, přilijeme bešamel, okořeníme kari kořením, solí, pepřem a promícháme. Malé bagetky podélně nakrojíme tak, aby šly rozevřít, vydlabeme část střídky, rovnoměrně naplníme tuňákovou směsí, posypeme posekaným koprem, bagetky zavřeme, přimáčkneme, vyskládáme na plech potažený papírem na pečení a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zhruba 20 minut.

  • 2

    Bagetky upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.

Komentáře k receptu