Tuňákové bagetky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 7 g
- Sodík 1155 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 3.5 mg
- Draslík 232.1 mg
- Vláknina 3852.5 mg
- Vitamín A 3852.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tuňáka z konzervy vyklopíme do misky, rozmělníme vidličkou, přilijeme bešamel, okořeníme kari kořením, solí, pepřem a promícháme. Malé bagetky podélně nakrojíme tak, aby šly rozevřít, vydlabeme část střídky, rovnoměrně naplníme tuňákovou směsí, posypeme posekaným koprem, bagetky zavřeme, přimáčkneme, vyskládáme na plech potažený papírem na pečení a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zhruba 20 minut.
-
2
Bagetky upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.