Vojenská buchta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 852 kcal
- Sacharidy 189 g
- Tuky 6 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 189 g
- Cholesterol 196.3 mg
- Draslík 519.6 mg
- Vláknina 11305.6 mg
- Vitamín A 11305.6 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ušleháme dohladka vejce s cukrem.
-
2
Přimícháme prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva a nastrouhaná jablka.
-
3
Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech těsto a upečeme dorůžova.
-
4
Poté pocukrujeme.