Pečené hovězí maso sterilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 9 g
- Sodík 344 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 98.6 mg
- Draslík 0.4 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso vcelku očistíme, důkladně omyjeme, osolíme a vložíme do pekáče vymazaného sádlem. Podlijeme vodou a podusíme na sporáku. Poté napolo upečeme v rozehřáté troubě.
-
2
Horké maso pokrájíme na kousky, rozdělíme do čistých sklenic a zalijeme šťávou z pečení.
-
3
Sklenice ihned zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
-
4
Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.