Vařené vepřové maso sterilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 397 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 30 g
- Sodík 265 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 118.3 mg
- Draslík 0.1 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4216.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, opláchneme, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou. Osolíme a povaříme. Ještě horké nakrájíme na kousky, kosti odstraníme a maso rozdělíme do sklenic. Zalijeme horkou vodou z vaření a ihned zavíčkujeme.
-
2
Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.