Vařené vepřové maso sterilované

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 135 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 2 kávová lžička Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • 1 kg Vepřové maso libové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 397 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 265 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 118.3 mg
  • Draslík 0.1 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4216.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme, opláchneme, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou. Osolíme a povaříme. Ještě horké nakrájíme na kousky, kosti odstraníme a maso rozdělíme do sklenic. Zalijeme horkou vodou z vaření a ihned zavíčkujeme.

  • 2

    Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře k receptu