Bramborové špízy pečené na pivě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 140 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 5 g
- Sodík 71 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 517.2 mg
- Vláknina 6289.8 mg
- Vitamín A 6289.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Malé brambory důkladně omyjeme a osušíme. Pak je napichujeme na grilovací jehly, každou bramboru potřeme olejem, opepříme a osolíme.
-
2
Na pečící plech dáme alobal, na něj rozložíme připravené bramborové špízy a pečeme je doměkka přibližně 20 minut ve vyhřáté troubě. Během pečení špízy obracíme a poléváme pivem.