Vepřová játra smažená v pivním těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 13 g
- Sodík 241 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 812.7 mg
- Draslík 498.9 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.8 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce rozšleháme vejce s pivem, přisypeme mouku a vytvoříme hladké těstíčko.
-
2
Kuřecí játra omyjeme, nakrájíme a obalíme v připraveném těstíčku a osmažíme je v pánvi na rozehřátém oleji ze všech stran dozlatova. Játra pak osolíme a podáváme.