Skopové na česneku s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 399 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 34 g
- Sodík 1281 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 89.5 mg
- Draslík 382.4 mg
- Vláknina 1598 mg
- Vitamín A 1598 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Skopové maso opláchneme a nakrájíme na kousky cca po 25g.
-
2
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na tuku ji osmahneme dorůžova. Přidáme maso, mírně je osmahneme, zaprášíme prosátou moukou a znovu osmahneme. Zalijeme vodou, přidáme pepř, sůl, nastrouhaný česnek a pečlivě promícháme.
-
3
Za občasného promíchání zvolna dusíme pod poklicí doměkka.
-
4
Nakonec pokrm podle potřeby dosolíme.