Skopové na česneku s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 300 g Cibule
  • 1000 g Skopové maso přední
  • 100 g Tuk
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 30 g Sůl
  • 30 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 80 g Česnek
  • 800 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 399 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 1281 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 89.5 mg
  • Draslík 382.4 mg
  • Vláknina 1598 mg
  • Vitamín A 1598 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Skopové maso opláchneme a nakrájíme na kousky cca po 25g.

  • 2

    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na tuku ji osmahneme dorůžova. Přidáme maso, mírně je osmahneme, zaprášíme prosátou moukou a znovu osmahneme. Zalijeme vodou, přidáme pepř, sůl, nastrouhaný česnek a pečlivě promícháme.

  • 3

    Za občasného promíchání zvolna dusíme pod poklicí doměkka.

  • 4

    Nakonec pokrm podle potřeby dosolíme.

Komentáře k receptu