Sterilovaný kopr
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 27 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 1 g
- Sodík 524 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 461.4 mg
- Vláknina 2625 mg
- Vitamín A 2625 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvý kopr důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme a vložíme do sklenice o objemu 5 dl. Zalijeme octem, zasypeme solí a dolijeme vodou.
-
2
Sklenici zavíčkujeme a v zavařovacím hrnci sterilujeme po dobu 3 minut od bodu varu.
-
3
Po vychladnutí vyjmeme a uchováme v temné a studené místnosti.