Okurkový salát s rajčaty a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 59 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 3 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 313.4 mg
- Vláknina 2902 mg
- Vitamín A 2902 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okurky oloupeme a zároveň s rajčaty je omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
-
2
Zeleninu dáme do mísy a přelijeme zálivkou z vody, oleje, octa, cukru a soli. Promícháme.
-
3
Před podáváním každou porci posypeme nastrouhaným křenem.