Noky z telecího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 600 g Telecí plec
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 l Vývar zeleninový
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 281 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 781 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 137.3 mg
  • Draslík 654.4 mg
  • Vláknina 2460 mg
  • Vitamín A 2460 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.1 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso omyjeme, rozkrájíme na menší kousky a dvakrát je umeleme, aby bylo jemnější. Osolíme a smícháme s 1 vejcem a 1 žloutkem a přidáme jemně nasekanou petrželovou nať. Propracujeme a necháme 15 minut uležet.

  • 2

    Zeleninový vývar přivedeme k varu a vkládáme do něj nočky vykrájené ze směsi lžičkou. Vaříme 15 minut.

  • 3

    Podáváme s dušenou zeleninou a s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu