Bramborová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 120 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 4 g
- Sodík 81 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 532.1 mg
- Vláknina 6881.5 mg
- Vitamín A 6881.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V osolené vodě uvaříme oloupané brambory a rozmačkáme je.
-
2
Zpěníme na másle nasekanou cibuli, zaprášíme moukou, přidáme rozšťouchané brambory a podlijeme vývarem.
-
3
Ochutíme omáčku octem, solí, cukrem a povaříme.
-
4
Poté podáváme.