Jogurtový krém s hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 78 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 3 g
- Sodík 35 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 9.8 mg
- Draslík 195.5 mg
- Vláknina 4754.2 mg
- Vitamín A 4754.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hrušky omyjeme a neoloupané mastrouháme nahrubo do mísy.
-
2
Přidáme rozmíchaný, oslazený jogurt a ochutíme citronovou (nebo pomerančovou) kůrou. Vše dobře promícháme.
-
3
Krém rozdělíme do mističek a ihned podáváme.