Salát z červeného zelí s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 117 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 6 g
- Sodík 244 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 18.6 mg
- Draslík 391.2 mg
- Vláknina 5740.8 mg
- Vitamín A 5740.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 68.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné zelí omyjeme, zbavíme košťálů a nakrájíme na nudličky. Vsypeme do mísy, osolíme a přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Podle chuti osladíme, opepříme a zakapeme octem.
-
2
Nakonec salát promícháme se zálivkou z jogurtu, ušlehané smetany a nasekaného kopru.