Nádivka ze slepice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 517 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 21 g
- Sodík 267 mg
- Bílkoviny 66 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 316 mg
- Draslík 532 mg
- Vláknina 188.6 mg
- Vitamín A 188.6 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařenou slepici vykostíme a maso umeleme.
-
2
Housku namočíme do mléka, osolíme, přidáme koření, petrželku a maso. Přidáme ušlehaná vejce.
-
3
Pečeme ve vymazané nádobě 30-40 minut.
-
4
Podáváme teplé s dušenou zeleninou.