Pangasius zapečený se špenátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1238 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 250.6 mg
- Vláknina 6185 mg
- Vitamín A 6185 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety z pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Sýr nastrouháme, drůbeží šunku nakrájíme na nudličky, špenát necháme trochu rozmrazit.
-
2
Pekáček vymažeme Florou, vložíme do něj porce ryby, posypeme sýrem, šunkou, navrch dáme špenát. Zakryjeme a vložíme do vyhřáté trouby. Zapékáme čtvrt hodiny, pekáček odkryjeme a dopečeme.