Whisky grog

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Med včelí
  • 10 g Hřebíček
  • 0.5 kávová lžička Skořice mletá
  • 0.333333 ks Citrony
  • 3 dl Voda pitná
  • 1 dl Whisky
  • 5 cl Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 212 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 20 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 122.2 mg
  • Vláknina 5532.2 mg
  • Vitamín A 5532.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do kastrůlku vylijeme whisky, přidáme med, hřebíček, přisypeme skořici, vložíme citron, vše zalijeme vodou a na mírném ohni necháme mírně svařit.

  • 2

    Hotový nápoj stáhneme z ohně, vyndáme z něj hřebíček, horký nápoj rozlijeme do dvou nahřátých silnostěnných sklenic.

Komentáře k receptu