Filet z králíka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Králičí maso
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Sardelové řezy
  • 1 špetka Sůl
  • 1 dl Víno červené
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Slanina vepřová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 418 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 1051 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 125.1 mg
  • Draslík 711.7 mg
  • Vláknina 975 mg
  • Vitamín A 975 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu vyškvaříme, přidáme máslo, nakrájenou cibuli a plátky vykoštěného a naklepaného králíka, osolíme a opečeme po obou stranách.

  • 2

    Podlijeme vínem, přidáme hořčici, utřené sardele a dusíme doměkka.

  • 3

    Zahustíme výpek moukou s máslem a povaříme.

Komentáře k receptu