Filet z králíka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 418 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 25 g
- Sodík 1051 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 125.1 mg
- Draslík 711.7 mg
- Vláknina 975 mg
- Vitamín A 975 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu vyškvaříme, přidáme máslo, nakrájenou cibuli a plátky vykoštěného a naklepaného králíka, osolíme a opečeme po obou stranách.
-
2
Podlijeme vínem, přidáme hořčici, utřené sardele a dusíme doměkka.
-
3
Zahustíme výpek moukou s máslem a povaříme.