Salát z kysaného zelí s okurkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 55 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 2 g
- Sodík 400 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 47.2 mg
- Vláknina 8486.5 mg
- Vitamín A 8486.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kysané zelí překrájíme a vsypeme do mísy. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené nakládané okurky. Osolíme, okořeníme kmínem a podle chuti osladíme a ochutíme citronovou šťávou.
-
2
Nakonec salát pokapeme olivovým olejem a zlehka promícháme.