Rajčatová salsa s citronem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 102 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 7 g
- Sodík 23 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 577.5 mg
- Vláknina 10324.8 mg
- Vitamín A 10324.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 105.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčátka nakrájíme nebo rozmačkáme, citrony oloupeme a rozdělíme na dílky, petrželku nasekáme najemno. Všechny suroviny spolu promícháme a necháme vychladit v lednici.
-
2
Omáčka je vhodná ke kuřecímu masu, rybám, vepřovému masu, ale i zelenině, jako je chřest nebo artyčoky.