Vařené hovězí maso zapečené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 434 kcal
- Sacharidy 54 g
- Tuky 11 g
- Sodík 78249 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 52 g
- Cholesterol 62.8 mg
- Draslík 145.2 mg
- Vláknina 5492.6 mg
- Vitamín A 5492.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jemně pokrájenou cibuli zpěníme na másle, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme odvarem nebo vodou. Krátce povaříme a přidáme rajčatový protlak.
-
2
Maso nakrájené na plátky přidáme do husté omáčky, osolíme, prohřejeme a přendáme do nízké zapékací misky. Vše posypeme strouhanou houskou, pokapeme máslem a zapečeme v troubě.
-
3
Jako přílohu podáváme rýži dušenou i vařenou anebo těstoviny.