Čokoládové hrušky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hrušky
  • 0.25 l Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 polévková lžíce Kakao - prášek
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 310 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 74.8 mg
  • Draslík 170.4 mg
  • Vláknina 9830 mg
  • Vitamín A 9830 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hrušky oloupeme, rozpůlíme a odstraníme jádřince. Ovoce povaříme v oslazené vodě.

  • 2

    Do středu ploché mísy nastříkáme šlehačku, kolem položíme okapané hrušky a mramorujeme je polevou z kakaa, másla a moučkového cukru.

Komentáře k receptu