Salát z růžičkové kapusty a rajčat
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 73 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 4 g
- Sodík 110 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 156 mg
- Vláknina 6299.8 mg
- Vitamín A 6299.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu krátce povaříme, vyjmeme a necháme okapat.
-
2
Omytá rajčata nakrájíme na plátky a v míse promícháme s růžičkami kapusty. Salát posypeme oloupanou, jemně nasekanou cibulí.
-
3
Z vody, octa, oleje, cukru, soli a pepře umícháme zálivku a salát jí přelijeme.