Omáčka vinná II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 2 ks Vejce slepičí
  • 7 polévková lžíce Víno bílé
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 53 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 33 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 98.1 mg
  • Draslík 39.2 mg
  • Vláknina 10.4 mg
  • Vitamín A 10.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na vodní lázni v kotlíku smícháme všechny přísady včetně celých vajec a šleháme do úplného zhoustnutí.

  • 2

    Poté ihned přelijeme omáčku do omáčníku, aby se šodó u stěn nádoby nesráželo.

Komentáře k receptu