Roštěná s listovým špenátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 20 g
- Sodík 446 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 57 mg
- Draslík 1745.5 mg
- Vláknina 11905.5 mg
- Vitamín A 11905.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.1 mg
- Vitamín E 5.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na nudličky a opečeme nasucho v pánvi.
-
2
V kastrole na polovině oleje zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme opečené maso, šťávu po pečení odvařenou z pánve, sůl, pepř a dusíme pod pokličkou doměkka.
-
3
K měkkému masu přidáme omytý, jemně nakrájený čerstvý špenát. Zasypeme moukou, pokapeme zbylým olejem a promícháme. Pod pokličkou zvolna dusíme, aby špenát změkl.
-
4
Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny.