Kapusta dušená s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 17 g
- Sodík 288 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 377 mg
- Draslík 1270.6 mg
- Vláknina 10850 mg
- Vitamín A 10850 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 301.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapustu omyjeme a povaříme v osolené vodě do poloměkka. Rozpůlíme ji a necháme okapat.
-
2
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme kapustu, osolíme a dusíme doměkka.
-
3
Nakonec přilijeme rozkvedlaná a osolená vejce a za občasného míchání je necháme ztuhnout.