Rychlé brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 486 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 23 g
- Sodík 803 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 58 g
- Cholesterol 269.3 mg
- Draslík 1021.6 mg
- Vláknina 15179.5 mg
- Vitamín A 15179.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 24.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme na plátky brambory a na másle je opečeme dozlatova.
-
2
Po chvilce přidáme hrášek, sůl a pepř.
-
3
Když máme brambory s hráškem opečené, rozklepneme vejce a necháme je ztuhnout.
-
4
Ihned podáváme.