Rebarborový kynutý koláč bez kynutí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 394 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 24 g
- Sodík 190 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 63 mg
- Draslík 449.9 mg
- Vláknina 6442 mg
- Vitamín A 6442 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tuk rozpustíme, přilijeme mléko a přidáme 2 vejce. Smícháme a zpracujeme v těsto, připravíme vymaštěný plech.
-
2
Na plech rozložíme těsto, na ně položíme nakrájenou rebarboru a posypeme drobenkou - tu připravíme z tuku, cukru a droždí.
-
3
Dáme péct do středně vyhřáté trouby.