Vařená kuřecí křidélka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Kuřecí křídla
  • 250 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Badyán
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Zázvor celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 165 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 50 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 48.1 mg
  • Draslík 145.4 mg
  • Vláknina 960 mg
  • Vitamín A 960 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Křidélka omyjeme a osušíme. V menším hrnci přivedeme k varu vodu, vložíme do ní křidélka, najemno nakrájenou cibuli, nakrájené plátky zázvoru a znovu přivedeme k varu.

  • 2

    Během vaření přidáme sójovou omáčku, badyán a cukr. Po uvaření křidélka vyjmeme a podáváme jěště teplá.

Komentáře k receptu