Růžičková kapusta s máslem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 16 g
- Sodík 204 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 26.8 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 12630 mg
- Vitamín A 12630 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme okapat.
-
2
Kapustičky upravíme na talíře, posypeme nastrouhaným sýrem a přelijeme rozehřátým máslem.
-
3
Podáváme jako přílohu k masu.