Fazolové lusky dušené s karotkou a bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 217 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 9 g
- Sodík 455 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 558 mg
- Vláknina 13900 mg
- Vitamín A 13900 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle zpěníme cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené brambory, osolíme, podlijeme a 5 minut dusíme.
-
2
Potom přidáme na šikmo nakrájené fazolky a karotku nakrájenou na malé kostičky.
-
3
Nakonec pokrm přisolíme a dusíme doměkka.