Vepřový ovarový bůček

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 40 g Sůl
  • 1450 g Vepřový bok
  • 1 g Pepř černý celý
  • 4 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 755 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 77 g
  • Sodík 1613 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 104.4 mg
  • Draslík 284.4 mg
  • Vláknina 393 mg
  • Vitamín A 393 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřový bůček opláchneme a vložíme do vařící vody. Osolíme jej, přidáme pepř a rozkrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

  • 2

    Nakonec bůček vyjmeme a vykostíme.

Komentáře k receptu