Vepřový ovarový bůček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 755 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 77 g
- Sodík 1613 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 104.4 mg
- Draslík 284.4 mg
- Vláknina 393 mg
- Vitamín A 393 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřový bůček opláchneme a vložíme do vařící vody. Osolíme jej, přidáme pepř a rozkrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
-
2
Nakonec bůček vyjmeme a vykostíme.