Bramborový koláč s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 593 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 24 g
- Sodík 688 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 155.2 mg
- Draslík 425.8 mg
- Vláknina 7289.8 mg
- Vitamín A 7289.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těsto na pizzu připravíme dle návodu na obalu. Těsto pak vložíme do tukem vymaštěné formy na koláč. Nezapomeňme udělat kvalitní okraj, aby nám následně nevytekla náplň.
-
2
Uvařme dvě brambory a ty následně našlehejme se zakysanou smetanou. Přidejme vejce a nastrouhaný parmezán, bylinkovou směs a špetku pepře a soli.
-
3
Nyní směsí potřeme těsto, které již máme ve formě. Vložíme do trouby a pečeme na 200 stupňů cca 45 minut.