Fazolačka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Anglická slanina
  • 400 g Fazole červené sterilované
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 211 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 432 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 11.2 mg
  • Draslík 355 mg
  • Vláknina 12594.5 mg
  • Vitamín A 12594.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji a zasypeme moukou. Zalijeme studenou vodou a rozmícháme.

  • 2

    Přidáme fazole z konzervy a vaříme.

  • 3

    Nakonec do polévky vmícháme nakrájenou a osmahnutou slaninu, osolíme a opepříme, můžeme přidat maggi.

Komentáře k receptu