Bramborový salát s kořenovou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 106 g
- Sodík 984 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 199 mg
- Draslík 730.5 mg
- Vláknina 11671.8 mg
- Vitamín A 11671.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory, mrkev a celer vaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Poté vše oloupeme, nakrájíme na kostičky, přimícháme na kostičky nakrájené okurky, šunkový salám, vejce uvařená natvrdo, scezený a okapaný hrášek, salát osolíme a opepříme. Na závěr salát promícháme s majonézou a kysanou smetanou.