Skopové maso na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 524 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 31 g
- Sodík 187 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 198 mg
- Vláknina 4004.5 mg
- Vitamín A 4004.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso (vybíráme maso bez kostí) opláchneme, okrájíme všechen lůj a maso nakrájíme na plátky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. V tlakovém hrnci na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka a nastrouhaný česnek. Poté do hrnce vložíme maso, lehce orestujeme, k masu přidáme chleba nakrájený na kousky a vše zalijeme vodou. Hrnec uzavřeme a dusíme zhruba tři čtvrti hodiny. Poté hrnce odstavíme a necháme vychladnout. Zkusíme, zda je maso měkké a servírujeme.