Filé z candáta sypané sezamem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 420 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 12 g
- Sodík 137 mg
- Bílkoviny 72 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 49.3 mg
- Vláknina 1392.4 mg
- Vitamín A 1392.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé z candáta osolíme, opepříme a z jedné strany obalíme v mouce. Takto připravené porce pečeme na oleji v troubě předehřáté na 220°C asi patnáct minut. Poté filé vyjmeme, porce potřeme rozšlehaným vejcem a zasypeme sezamem. Pečeme, dokud filé nezezlátne. Zdobíme sekanou petrželovou natí.