Borovička z Krkonoš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 141 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 2 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Modré plody jalovce vložíme do láhve Staročeské Režné.
-
2
Uzavřeme korkovou zátkou a necháme uležet minimálně 3 měsíce - pokud možno v temnu a za nepřístupu vzduchu. Takto zabráníme utváření pryskyřice.
-
3
Borovička v malém množství konzumace pomáhá při trávicích potížích.