Kapr s kečupem a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 432 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 24 g
- Sodík 367 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 193.4 mg
- Draslík 737.1 mg
- Vláknina 1026 mg
- Vitamín A 1026 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.9 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce ryby opláchneme, osušíme, osolíme, potřeme hořčicí. Poté rybu obalíme v jemně nastrouhaném křenu, který lehce k masu přitlačíme a obalíme v mouce a v rozšlehaném vejci. Rybu smažíme v hlubší pánvi na pěti lžících rozpáleného oleje. Usmaženou rybu vyjmeme, přeložíme na talíř a na jiné pánvi na zbylém oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli. Na ni položíme usmaženou rybu, podlijeme vodou, rozdrobíme do ní bujon a rybu dusíme za občasného obracení.
-
2
Když je ryba měkká, přelijeme ji kečupem a prohřejeme.