Nádivka z masa a žampionů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Veka
  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 100 g Strouhanka
  • 300 g Vepřová plec
  • 250 ml Mléko plnotučné
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 561 kcal
  • Sacharidy 62 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 361 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 182.2 mg
  • Draslík 372.5 mg
  • Vláknina 1884.5 mg
  • Vitamín A 1884.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 390.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Veku nakrájíme na tenké plátky, přelijeme je mlékem a necháme vsáknout.

  • 2

    Syrové plecko jemně umeleme, přidáme rozšlehaná vejce, očištěné žampiony nakrájené na tenké plátky, strouhanku, namočenou veku, sůl, mletý kmín a pepř.

Komentáře k receptu