Kompotové broskve s křenovou pěnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 416 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 29 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 55 mg
- Draslík 690.4 mg
- Vláknina 10888 mg
- Vitamín A 10888 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.7 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Půlky broskví vyjmeme z nálevu a necháme dobře okapat. V misce rozšleháme se lžící smetany lučinu, jemně nastrouhaný křen přimícháme k sýru a směs osolíme špetkou soli.
-
2
Zbylou smetanu dobře rozšleháme dopevna a vmícháme do lučiny. Pěnou plníme okapané broskve.